Haiseva kepponen kaverille – vatsalihastreeni päättyi nolosti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet kaverukset tykkäävät pilailla toistensa kustannuksella. Pilat päätyvät usein vielä videokameran tallentamiksi ja muidenkin ihmisten nähtäville, mikä tekee pilasta vielä hauskemman. Eräät kaverukset tekivät nuorelle miehelle pilan, jota hän ei varmasti ihan heti unohda.

YouTubeen on julkaistu hauska video uskomattomasta käytännön pilasta. Kaverukset jekuttavat yhden miehen makaamaan maahan, kun he alkavat suorittamaan jonkinlaista temppua. Yksi miehistä painelee maassa makaavan sääriä, kun toinen peittää hänen kasvonsa mustalla lyhythihaisella paidalla.

Aina kun miehen kasvot ovat peitettynä hänelle annetaan merkkiääni, joka kertoo siitä, että hänen pitää nousta vatsalihastensa voimalla istumaan. Sama asetelma toteutetaan muutaman kerran. Viimeisellä kerralla yksi kaveruksista menee miehen eteen seisomaan ja vetää housunsa nilkkoihin. Viimeinen istumaannousu osuukin siis suoraan edessäolevan miehen pakaroiden väliin.