Poptähden keikkabussi paloi soihtuna moottoritiellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Antebellum -yhtyeen keikkamatka päättyi karmaisevalla tavalla torstaina Yhdysvalloissa, kun sen keikkabussi syttyi yllättäen palamaan moottoritiellä. Tulipalo levisi nopeasti koko bussiin, joka paloi lopulta soihtuna moottoritien laidalla ja tuhoutui täysin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Turmahetkellä bussissa oli matkustamassa myös yhtyeen laulaja Hillary Scott, joka joutui pakenemaan tulipaloa. Hänen lisäkseen mukana olivat muun muassa hänen managerinsa ja aviomiehensä. Tuli sai tällä tietoa alkunsa keikkabussin renkaista.

Lady Antebellum on yhdysvaltalainen kantriyhtye, joka perustettiin Tennesseen Nashvillessä vuonna 2006. Trion muodostavat laulajat Charles Kelley ja Hillary Scott, sekä kitaraa, pianoa ja mandoliinia soittava Dave Haywood. Bändin suosituimpia kappaleita ovat Need You Now, I Run to You, Our Kind of Love ja Hello World. Hillary Scott edustaa XL-kauneutta parhaimmillaan, sillä hänen muodokas tiimalasivartalonsa on komeillut viime aikoina useiden lehtien sivuilla.