Mummelin paitavalinta loksautti leuat New Yorkissa: ”Putin on seksiorjani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjän presidentti Vladimir Putin on aiheuttanut viime aikoina toiminnallaan ja julkisella valehtelullaan historiallisen paljon kritiikkiä jopa valtiopäämiestasolla sekä Suomessa että muualla maailmassa. Monin paikoin myös tavalliset kansalaiset ovat ryhtyneet ilmaisemaan mielipiteitään itänaapurin öykkärimäisestä toiminnasta.

Eräs viime viikkojen hulvattomimmista tapauksista ikuistettiin eilen New Yorkin Manhattanilla, jossa paparazzi huomasi katuvilinässä hieman erikoisella paitavalinnalla varustetun iäkkään naisen. Newyorkilainen Lorraine Bourie oli nimittäin valinnut aamulla vaatekaapista ylleen paidan, jossa luki ”Putin on seksiorjani”. Bourie sai paidallaan luonnollisesti osakseen vastaantulijoiden jakamattoman huomion.

Splash
Splash