Työvoimatoimiston väki ei ollut uskoa silmiään – erikoinen kuokkavieras lattialla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Birminghamissa sijaitsevan työvoimatoimiston arki sai huvittavan käänteen, kun toimiston tiloihin eksyi sorsaperhe. Emolintu käveli määrätietoisesti toimiston ovista sisään poikastensa kanssa. Suloisesti sirkuttavat poikaset seurasivat uskollisesti emoaan, joka johdatti perhettä eteenpäin toimiston käytävillä.

Toimiston väen työt keskeytyivät, sillä he halusivat seurata sorsaperheen liikkeitä. Yksi työntekijöistä kuvasi sorsien vaeltelemisen videolle. Työvoimatoimiston vieressä oli rauhallinen puisto, jonne sorsat olivat ilmeisesti olleet matkalla ennen eksymistään.

Työntekijät päättivät saattaa sorsat läheiseen puistoon. He päästivät linnut ulos toimiston takaovesta ja saattoivat ne turvallisesti autotien yli. Sen jälkeen emolintu katosi poikasineen puistoon.