Gigi Hadidista mallisensaatio – tässä tuleva supermalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori huippumalli Gigi Hadid valittiin taannoin Harper’s Bazaar -lehden upeisiin muotikuviin. Kaunotar esittelee kuvissa häikäisevän upeita muotiluomuksia stailattuna 70-luvun tyylin mukaisesti. Nyt mallimaailman uusi tähti on kuvattu vapaa-ajallaan.

Gigi Hadid ja hänen artisti-poikaystävänsä Cody Simpson ikuistettiin eilen heidän poistuessaan illalliselta. Gigi oli sonnustautunut upeaan ja melko paljastavaan iltapukuun, kun Cody oli puolestaan turvautunut hieman konservatiivisempaan asuvalintaan.

19-vuotias Gigi Hadid on nähty muun muassa vaatemerkki Guessin mainoskuvissa. Tähden äiti, Yolanda Foster, on nykyään tuttu näky Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta. Hadid on mukana myös Sports Illustratedin vuoden 2015 maineikkaassa uimapukunumerossa.