Supertähti Wiz Khalifa Blockfesteille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-tapahtuma Blockfest on kiinnittänyt perjantain pääesiintyjäkseen yhdysvaltalaisen rap-artisti Wiz Khalifan. Kaikkien aikojen suurin Blockfest järjestetään 21. – 22. elokuuta Tampereen Ratinanniemessä.

Pittsburghista kotoisin oleva Wiz Khalifa on viime vuosina hallinnut musiikkilistoja. Furious 7 -elokuvan koskettavimmassa kohtauksessa kuultava See You Again -kappale nousi julkaisunsa jälkeen kaikkien aikojen eniten yhden päivän sekä yhden viikon aikana maailmanlaajuisesti Spotifyssa kuuntelukertoja saavuttaneeksi kappaleeksi.

Taylor Gang -levymerkin perustajanakin tunnettu Wiz Khalifa on julkaissut uransa aikana viisi pitkäsoittoa ja useita yhteislevytyksiä muun muassa Snoop Doggin kanssa. Hänen tunnetuimpiin hitteihinsä lukeutuvat moninkertaista platinaa myyneet Black and Yellow, No Sleep, Young, Wild & Free sekä Work Hard Play Hard. Viime vuonna ilmestynyt albumi Blacc Hollywood singahti heti avausviikollaan suoraan Billboardin ykköseksi.