Transformers ottaa mallia Star Warsista: ”Lukuisia tarinoita”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980-luvun leluihin ja animaatiosarjaan perustuvan Transformers-elokuvasarjan tuorein osa sai ensi-iltansa viime kesänä. Kuten sarjan edelliset osat, myös Transformers: Age of Extinction oli suuri menestys lippuluukulla. Nyt Hasbro-leluyhtiön toimitusjohtaja Brian Goldner on ilmoittanut elokuvasarjan saavan jatkoa vuonna 2017.

Samalla paljastettiin, että elokuvasarja tulee laajentumaan Star Wars ja Marvelin Avengers -elokuvasarjojen tapaan. Valkokankaalla tullaan siis todennäköisesti näkemään varsinaisten Transformersin jatko-osien lisäksi myös muita sarjan maailmaan sijoittuvia elokuvia.

– Uskomme, että tästä 30 vuoden ajan mukana kuvioissa olleesta brändistä irtoaa vielä lukuisia tarinoita kerrottavaksi, Brian Goldner julisti.

Entertainment Weekly -lehden mukaan laajemman Transformers-universumin kehittelijäksi on palkattu käsikirjoittaja Akiva Goldsman. Mies on aikaisemmin ollut mukana työstämässä muun muassa Da Vinci -koodi ja Outolintu-elokuvia. Michael Bayn odotetaan palaavan uuden Transformers -elokuvan ohjaajaksi.