Leigh-Anne Pinnock paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye ei onnistunut nousemaan supersuosioon, mutta yhtyeen brunette kaunotar Leigh-Anne Pinnock on sen sijaan parhaillaan kovassa nousussa.

22-vuotias Leigh-Anne lomailee parhaillaan Jamaikalla, jossa hänet kuvattiin eilen pulikoimassa uimarannalla. Nuori popkaunotar oli sonnustautunut kirkkaanvihreisiin bikineihin, joten hänet huomattiin varmasti muiden auringonpalvojien joukosta.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music. Perrie Edwards seurustelee One Direction -poikabändin laulajan Zayn Malikin kanssa.