Mies juhli ylennystään lomalla – sai potkut tuliaisten takia

Matkailu Ohhoh! · Annukka Heikkilä

26-vuotias tietotekniikan alalla työskentelevä Paul Armstrong sai ylennyksen työpaikallaan esimiestehtäviin. Armstrong oli ylennyksestä niin onnellinen, että päätti lähteä juhlimaan sitä ulkomaanmatkan merkeissä muutaman ystävänsä kanssa.

Mies jäi paluumatkalla laittomista tuliaisistaan kiinni, sai vankeutta ja potkut työpaikaltaan. Hän oli ostanut Kyproksen matkalta matkamuistonaan nyrkkiraudan. Nyrkkirauta luokitellaan aseeksi ja Armstrong jäi aseen maahantuomisyrityksestään kiinni tullissa. Mukava matka ja juhlan aihe johtikin siihen, että mies sai rikoksensa vuoksi työpaikaltaan potkut.

Armstrong ei selvinnyt nyrkkiraudan maahantuomisesta pelkällä työpaikan menettämisellä vaan sai rikoksestaan Metro-lehden mukaan myös kahdeksan kuukauden vankeusrangaistuksen ja lisäksi kaksi vuotta ehdonalaista vankeutta.