Nyt on huippumuotia! Tältä näyttää Zoolander-elokuvan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman hauskimpien komediaelokuvien kärkijoukkoon useita kertoja rankattu Zoolander on saamassa jatkoa, sillä elokuvan jatko-osaa kuvataan parhaillaan Roomassa. Ben Stillerin ja Owen Wilsonin tähdittämän elokuvan fanit toivoivat jatkoa vuosien ajan, ja nyt heidän toiveensa toteutuvat.

Superhyvännäköiset miesmallit Derek Zoolander ja Hansel päätyivät eilen paparazzien tähtäimiin, kun elokuvaa kuvattiin Roomassa, Italiassa. Samalla ikuistettiin myös elokuvassa nähtävää huippumuotia ja paljastui, että Formula 1 -tähti Lewis Hamilton on vierailemassa elokuvassa.

Vuonna 2001 ensi-iltansa saaneen Zoolanderin jatko-osa saa tämänhetkisten tietojen mukaan ensi-iltansa helmikuussa 2016. Viime vuonna Deadline-verkkolehti uutisoi ensimmäisenä, että Zoolander 2 olisi valmisteilla ja että Penelope Cruz olisi kiinnitetty sen tähdeksi. Tuolloin tietoa ei kuitenkaan vielä vahvistettu. Myös Will Ferrell tullaan ilmeisesti näkemään jatko-osassa.