Mykistävä näky maantiellä – kiire loppui kertaheitolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Matkan tekemistä autolla hidastavat ruuhkat, kolarit ja eläimet voivat saada välillä kuskien pinnan kiristymään. Erään rekkakuskin hermot olivat koetuksella Chilessä, kun hän kohtasi keskellä tietä matkaavan lammaslauman.

Mies yllättyi takuulla näkemästään ja kuvasi videolle matkaansa hidastaneita valkoisia lampaita. Lampaiden määrä on valtava, sillä lauma jatkuu lähes silmänkantamattomiin. Mies pääsee autollaan todella hitaasti eteenpäin ja lampaita näyttäisi koko ajan vähenemisen sijaan tulevan vain lisää.

Lapissa ja pohjoiseen ajellessa teillä ja niiden varsilla porot ovat yleinen näky. Välillä ne voivat haitata ja hidastaa autolla liikkumista jos ne ovat vallanneet autotien, mutta näky ei ole varmasti ollut mitään tähän verrattuna. Miehen matka hidastui huomattavasti, mutta onneksi hän pystyi ottamaan tilanteen haltuun rauhallisesti naureskellen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.