Tyttöbändin kaunotar bikinimallina – täydellinen vartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Myleene Klass tuli aikoinaan tunnetuksi Hear’Say-tyttöbändin riveissä, ja nykyään hän on tuttu näky Iso-Britannian keltaisesta lehdistöstä. Ex-laulajatar on nähty laulu-uransa lisäksi televisiosarjan tähteä ja suunnitellut oman alusvaatemalliston.

Parhaillaan Myleene esittelee bikinimallistonsa tuotteita Etelä-Afrikan Kapkaupungissa, jossa hän poseerasi itse mainoskuvauksissa.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Hän erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista, minkä jälkeen uusi rakkaus on antanut odottaa itseään.