Nerokas koira – osaa värit, kuviot ja numerot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon upeita videoita, joissa omistaja on kuvannut omaa lemmikkiään suorittamassa jonkinlaista temppua. Temput voivat olla melkeinpä mitä tahansa, sillä pienet karvakuonot oppivat monia asioita oikeilla herkuilla motivoituneina.

Nyt YouTubeen on julkaistu hauska video koirasta, joka osaa todella upeita temppuja. Cooper The Shih Tzu -kanavalla on videoita, joista ihmiset voivat katsella Cooperin osaamista. Uusimmalla videollaan Cooper esittelee monia hienoja taitojaan, jotka liittyvät väreihin, muotoihin ja numeroihin.

Cooper osaa hienosti tempun, jossa omistaja näyttää hänelle aina yhtä, kahta tai kolmea naksua, jolloin Cooperin tehtävänä on mennä numeroa kuvaavan esineen luo. Cooper onnistuu tehtävässää hyvin joka kerta. Koira osaa myös lajitella erimuotoisia palikoita oikeanlaisiin aukkoihin, lajitella värien perusteella leluja sekä pujotella renkaita oikeassa järjestyksessä tolppaan.