Paleface elokuvan pahiksena – tältä näyttää valkokankaalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rap-artisti Paleface on kiinnitetty näyttelijäksi kotimaiseen Viraalikosketus-elokuvaan. Kyseessä on täyspitkä indie-elokuvatuotanto, jota tuotetaan pääosin talkoovoimin ja yksityisin varoin. Mukana on niin kovan luokan ammattilaisia kuin tulevaisuudenkin tähtiä.

Kuvatoimisto Rodeo
Kuvatoimisto Rodeo

Elokuva käsittelee virtualisoitumisen ja yhteisöllisyyden ilmiöitä yhteiskunnassamme. Tuotannon tavoitteena on saattaa elokuva festivaalilevitykseen vuonna 2016, teatterilevitykseen Suomessa ja myyntiin tilausvideopalveluissa. Elokuvan ohjaa Thomas Laine ja tuottaa Runoelma Films.

Pahiksen sivuroolissa esiintyvän Palefacen toiminnalliset osuudet kuvattiin huhtikuun lopussa. Palefacen hahmo Aaron on jengin piinkova pomo. Muissa elokuvan rooleissa nähdään muiden muassa näyttelijä-muusikko Roope Salminen, itähelsinkiläinen rap-artisti WIL ja näyttelijäsuvun vesa Saga Sarkola.

Kuvatoimisto Rodeo
Kuvatoimisto Rodeo
Kuvatoimisto Rodeo
Kuvatoimisto Rodeo