Taaperolla erikoinen tapa juoda vettä: ”Kyllä hän näyttää juovan…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten syöttäminen voi olla välillä sotkuista puuhaa ja monesti syöttötuolin ympärillä onkin melkoinen määrä kaikkea, minkä piti päätyä vauvan suuhun eikä lattialle. Eräällä taaperolla on sellainen juomatyyli, mikä on alunperinkin jo hieman sotkuinen.

YouTubessa on hauska video, jossa pieni Will-niminen poika juo vettä. Isä juottaa poikaansa hieman erikoisella tavalla ruiskutellen vettä taaperon suuhin juomapullosta. Taapero näyttää nauttivan siitä ja kikattelee isän antaessa hänelle vettä.

Vedenjuonti on todella sotkuista ja märkää puuhaa, sillä vesi ei osu taaperon suuhun jokaisella kerralla kastellen lapsen paidan, kasvot ja lattian. Lapsella on kuitenkin niin hauskaa, että vanhemmat heltyvät aina, kun poika pyytää isää ruiskuttamaan pullosta vettä lisää.