Univaikeudet toivat lähes 25 miljoonan jättitilin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Univaikeuksista kärsivien voi olla vaikea löytää positiivisia asioita valvomisesta. Ruotsalaiselta Monicalta löytyy nyt kuitenkin 24,5 miljoonaa perustelua siihen miksi valvominen kannattaa. Ainakin se kannatti huhtikuun lopulla, kun Monica valvoi tietokoneensa ääressä.

Eläkeläisrouva pelasi kyseisenä yönä Guts.comin Arabian Nights –peliä ja kello 3.47 paikallista aikaa räjähti jackpot. Rouva ei heti ymmärtänyt voittonsa suuruutta, mutta aamun sarastaessa asia alkoi kuitenkin valjeta. Gutsin toimistolta soitettiin ja kerrottiin, että Monica oli uusi miljonääri, vaikka aluksi hän luuli soiton olleen pilaa.

– Totta puhuen olin aluksi saada sydänkohtauksen, mutta pikkuhiljaa aloin ymmärtää kuinka onnekas olin, ikionnellinen voittaja riemuitsi.

Kyseessä oli Gutsin tähän mennessä suurin voitto. Yhtiön toimitusjohtaja Robin Reed oli iloinen voittajan puolesta. Voittaja aikoo maksaa asuntolainansa, lahjoittaa rahaa sukulaisilleen ja hyväntekeväisyyteen.