Villi huhu: Leonardo DiCaprio käyttää Tinderiä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poplaulaja ja entinen Lizzie McGuire -tähti Hilary Duff nousi tällä viikolla otsikoihin, sillä Reddit-sivuston käyttäjä paljasti törmänneensä häneen deittipalvelu Tinderissä. Tähti vahvisti tiedon myöhemmin todeksi Valentine in the Morning -radio-ohjelmassa, vaikka monet epäilivät aluksi kyseessä olevan pelkkä feikkiprofiili.

Duff ei ole ainoa Tinderiä käyttävä amerikkalaisjulkkis. Star Magazine -lehden mukaan myös näyttelijä Leonardo DiCaprio käyttää deittipalvelua Leonardo-salanimellä. Lehti väittää näyttelijän paljastaneen asian Coachella-festivaaleilla.

Miksi sitten DiCaprion kaltainen supermalleja harrastuksekseen kallistava Hollywood-hurmuri olisi Tinderissä? Star Magazinen mukaan puhtaasti huvin vuoksi. Lehti kertoo, ettei Leonardo DiCaprio ole vielä sopinut treffejä palvelun kautta, mutta on kiinnostunut sen tarjonnasta.