Tänään TV:ssä: Yksi maailman hauskimmista komedioista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Morsiusneidot-elokuva oli vuoden 2011 hauskin komediaelokuva, joka teki monista sen näyttelijöistä Hollywood-tähtiä. Tänään suomalaiset saavat jatkaa vapputunnelmien ja viikonlopun viettoa nauramalla televisioiden ääressä, kun TV5 esittää elokuvan kello 21.00 alkaen.

Rahavaikeuksien ja huolien kanssa painiva Annie on ikionnellinen, kun hänen ystävänsä Lillian pyytää häntä morsiusneidoksi häihinsä. Asiat saavat kuitenkin ikävän käänteen, kun häiden järjestelystä tulee kilpailu toisen morsiusneidon, Helenin, kanssa siitä, kumpi todella on morsiamen paras ystävä.

Paul Feigin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Chris O’Dowd, Ellie Kemper, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne ja Wendi McLendon-Covey.

Näin Stara arvosteli Morsiusneidot-elokuvan lokakuussa 2011:

Kauhea kankkunen -elokuva tarjosi taannoin hauskoja hetkiä polttareiden miehisestä näkökulmasta, mutta nyt saman tekee naisellisesta näkökulmasta Morsiusneidot. Kyseessä on hulvattoman hauska elokuva, joka naurattaa katketakseen sekä miehiä että naisia. Tasapuolisesti.

Annie (Kristen Wiig) on rakkaudessaan epäonnistunut sinkkunainen, jota ystävä Lillian (Maya Rudolph) pyytää morsiusneidokseen. Se on kuin kääntäisi veistä haavassa, mutta Annie suostuu oikopäätä. Hän ei ole kuitenkaan yksin, sillä morsiusneitoja on neljä muutakin (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey ja Ellie Kemper). Varakas ystävä odottaa Annielta ja ystäviltä vain parasta, mutta hänellä ei ole varaa kaikkeen siihen.

Elokuvan tarina voi kuulostaa äkkipäätä yksinkertaiselta ja tylsältä, mutta todellisuudessa se on kaikkea muuta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, eikä elokuva kuitenkaan siitä huolimatta sorru perinteiseen kaatuiluhuumoriin. Elokuvan dialogi hipoo täydellisyyttä ja tarjoaa monet hersyvät naurut ja vielä suhteellisen tuntemattomien tähtien improvisaatiot ovat herkullista seurattavaa. Mukaan on ahdettu myös hieman toisenlaistakin rakkaustarinaa, kun Annie pääsee irrottelemaan poliisin kanssa.

Morsiusneidot on epäilemättä vuoden hauskin komedia.