Video paljastaa mitä amerikkalaiset ajattelevat suomalaisista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat perinteisesti olleet aina erittäin kiinnostuneita siitä mitä ulkomaalaiset ajattelevat ja millaisia ennakkoluuloja Suomesta ja suomalaisista ulkomailla on. Usein suomalaiset ottavat asian liiankin vakavasti. Nyt nähdään mitä yhdysvaltalaiset meistä ajattelevat.

Suomalainen nuori mies on tehnyt ja julkaissut nettivideon, jossa hän kyselee Ohion osavaltion asukkailta heidän mielipidettään suomalaisista. Nimimerkkiä SemiSweet käyttävä mies kertoo nauraneensa vastauksille katketakseen.

Hyvin harva amerikkalainen tietää missä Suomi sijaitsee ja vielä harvempi tietää oikeasti jotain Suomesta. Yleisimmät Suomeen liitetyt seikat olivat jääkarhut, eskimot, kylmyys, jääkiekko, kauniit blondit ja suklaa.