Rihanna paljasti rintansa – Beyonce läpinäkyvässä asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beyoncen fanisivu The Beyonce World julkaisi taannoin kuvasarjan, jossa laulaja nähtiin ilman photoshop-käsittelyä. Otoksista nousi kohu, ja kuvat poistettiin sivustolta nopeasti. Nyt Beyonce nähdään vuorostaan merkittävästi upeammissa otoksissa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Beyonce osallistui eilen lukuisten muiden julkkistähtien tavoin Metropolitan Museum of Artin järjestämään perinteiseen Costume Institute Gala Benefit -tapahtumaan. Laulaja oli yksi illan näyttävimmistä vieraista, sillä hänen läpinäkyvä asunsa ei jättänyt juuri arvailun varaa. Illan pohjat veti kuitenkin Rihanna, jonka rinnat ja nännit paljastuivat asussa kokonaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Beyonce oli taannoin otsikoissa raskaushuhujen merkeissä. Tähti jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan, jonka uskottiin vihjaavan Beyoncen odottavan mahdollisesti toista lastaan. Toistaiseksi väitteet mahdollisesta perheenlisäyksestä ovat kuitenkin jääneet huhujen tasolle, sillä kuvat ovat vahvistaneet huhut perättömiksi.