Mitkä muodot! Fergie ilmestyi rannalle bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajatar Fergie on ollut neljä vuotta naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta sai taannoin esikoisensa Axl Jack Duhamelin, jonka myötä Fergie vetäytyi julkisuudesta. Nyt hän on tehnyt paluun.

Splash
Splash

Nyt poptähti on ehtinyt myös lomailemaan. Hänet kuvattiin nimittäin miehensä ja ystäviensä kanssa Floridan Palm Beachilla, jossa ryhmä nautiskeli rantaelämästä ja vesileikeistä. Fergie osoitti olevansa edelleen upeassa rantakunnossa.

Viime viikolla Fergie suuntasi juhlimaan Warwick-yökerhoon. Meno taisi olla odottamattoman hyvä, sillä muutaman tunnin päästä popkaunotar poistui baarista kaatokännissä. Vahvasti juopunut laulaja ei pysynyt itse pystyssä, joten hänet jouduttiin taluttamaan taksiin. Kuvat tilanteesta levisivät nopeasti verkossa.

40-vuotias Fergien ja Josh Duhamelin Axl-vauva painoi syntyessään 3,5 kiloa. Fergie-nimellä julkisuudessa esiintyvä äiti on oikealta nimeltään Stacy Ann Ferguson. Kaunotar sanoi tekevänsä esiintymisnimestään virallisen, ja nimi tulee vaihdoksen jälkeen olemaan Fergie Duhamel.

Splash
Splash
Splash
Splash