Kim Kardashianin rinnat mainostavat kirjaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian voi kohta lisätä ansioluetteloonsa kirjailijana toimimisen, sillä tähti julkaisee tällä viikolla 448-sivuisen kovakantisen Selfish-kirjansa. Maailmanhistorian rakastettujen klassikkoromaanien joukkoon todennäköisesti päätyvä teos tulee koostumaan täysin Kimin selfie-otoksista.

Don't think I didn't put lots of sexy pics in my new book #SELFISH

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

34-vuotias realitytähti mainostaa nyt kirjaansa Instagramissa asianmukaisella tavalla, vähäpukeisilla selfie-kuvilla. Kahdessa #SELFISH-tunnisteella merkitsemässään kuvassa Kim Kardashian poseeraa kameralle valkoisissa alusvaatteissa.

Taannoin Kim Kardashian nousi otsikoihin yllätettyään faninsa näyttäytymällä julkisuudessa vaaleahiuksisena. Väri ei ilmeisesti ollut julkkistähden mieleen, sillä pian tähden hiusten väri palasi jälleen tutuksi syvän tummaksi.