Paula estottomana Prinsessa Leia -asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paula Labaredas on yhdysvaltalainen malli, joka on tullut tunnetuksi erityisesti Playboy-tyttönä. Mallinuran lisäksi portugalilaissyntyinen kaunotar on näytellyt lukuisissa B-luokan elokuvissa ja julkaissut lisäksi omia videoitaan. Hän poseeraa nykyisin usein myös paparazzien kameroille.

Splash
Splash

Nyt Paula Labaredas on juhlinut virallista Star Wars -päivää pukeutumalla estottomaan asuun, joka on saanut innoituksensa elokuvien Prinsessa Leialta. Asun materiaalina oli käytetty poikkeuksellisesti myös runsaasti metallia.

Selfie Girl -kappaleen taannoin julkaissut Paula LaBaredas kutsuu itseään taiteilijaksi, sillä hän kirjoittaa runoja, maalaa tauluja sekä näyttelee edeleenkin netti-televisio -sarjoissa. Kymmenen vuotta kasvissyöjänä ollut Labaderas rakastaa kuntosaliharjoittelua, tanssia ja viettää aikaa portugalilaisen perheensä kanssa.

Splash
Splash