Rave Saves 2015 Helsingissä – konemusiikkia ihmisoikeuksien puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin elektronisen musiikin vuosittainen hyväntekeväisyystapahtuma Rave Saves järjestetään viidettä kertaa lauantaina 9. toukokuuta Helsingin The Circus -yökerhossa. Lipunmyynnin koko tuotto lahjoitetaan tänäkin vuonna ihmisoikeusasioiden edistämiseksi ja Amnesty Internationalin Suomen osaston toimintaan.

Tapahtuman takana on klubituottaja ja Temper2 -yhtyeestä tuttu Markus Rauramo ja Rave Saves-tiimi. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Rony Rex, Heikki L, Proteus, Heavyweight, Temper2, You Are Me, Djane J7, Tom Dostinov, Efo, Housemotion, Dispoise, Zinar Yaman, Concha, Miss Delay ja Tony Profondo.

– Tapahtuman idea lähti liikkeelle elektronisen musiikin ympyröihin hyvin vahvasti jo 90-luvulta asti liittyneen PLUR-ajattelun kautta, jossa korostetaan rauhan, rakkauden, yhtenäisyyden ja kunnioituksen tärkeyttä, klubituottaja Markus Rauramo kertoo.