Poptähti ja tyttöystävä irstailivat – lentomatkustajat raivostuivat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulaja Robin Thicke ja malli April Love Geary ovat onnistuneet hermostuttamaan kanssamatkustajansa lentokoneessa. Pariskunnan muhinointi nimittäin lähti käsistä ja tilanne muuttui kiusalliseksi ja tukalaksi muille matkustajille.

PageSix-lehden mukaan 38-vuotias laulaja ja 20-vuotias malli hyväilivät toisiaan lentomatkustajien silmien edessä. Sen lisäksi pari tukki kulkuväylän henkilökunnalta ja matkustajilta, sillä he seisoivat käytävällä suudellen intohimoisesti.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunta oli matkalla Karibian Saint Bartsiin Los Angelesista lähteneellä yölennolla. Ilmeisesti Robin Thicke oli unohtanut, että he eivät matkustaneet yksityiskoneella ja käytöstä olisi voinut hillitä sen verran, ettei se häiritsisi muita matkustajia. Toivottavasti sama episodi ei toistu parin palatessa lomalta takaisin Los Angelesiin.