Tässä vasta tyylikäs eroilmoitus – herkullinen irtisanoutuminen pomolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään työpaikkojen vaihteleminen ei ole mitenkään erikoista. Aiemmin saatettiin olla juuri valmistuneesta eläkeikään asti samassa työpaikassa, mutta nyt useampi eri pesti on ansioluettelossa tavallisempi ja jopa toivottavampi näky.

View post on imgur.com

Mark Herman päätti jättää nykyisen työpaikkansa KOLD News -toimituksessa ja teki sen tyylillä. Hän lähetti pomolleen Michellelle eroanomuksensa herkulliselta näyttävään kakkuun painettuna. Kakulla hän myös kiitti pomoaan kuluneista vuosista, kokemuksista ja mahdollisuuksista, joita hän on työssään saanut.

Mukavasta työpaikasta lähteminen voi olla vaikeaa, mutta välillä uusia haasteita etsiessä välttämätöntä. Hyvät välit kannattaa jättää aina edellisiin työpaikkoihin ja Herman taisikin jättää itsestään erittäin hyvän maun jälkeensä maistuvan kakun muodossa.