Kelluva omakotitalo on luksuksen huippua – alakerta veden alla

Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

Luksustuotteiden markkinat ovat vetäneet viime vuosina hyvin taloustaantumasta huolimatta, joten alalle lanseerataan koko ajan uusia tuotteita. Nyt Dubaissa on esitelty asumisen huippua, kun suunnitelmat kelluvasta Floating Seahorse -omakotitalosta paljastettiin.

Splash
Splash
Splash
Splash

The Kleindienst Groupin kehittämä James Bond -tyylinen keksintö on käytännössä talomainen laiva ilman varsinaista moottoria. Taloa voi tosin hieman siirrellä halutusta paikasta toiseen.

Talossa on kolme kerrosta, joista kaksi sijaitsee pinnalla ja yksi veden alla. Vedenalaisesta makuuhuoneesta avautuvat hieman paikasta riippuen henkeäsalpaavan upeat maisemat. Myös talon porealtaassa on lasipohja.

Splash
Splash
Splash
Splash