Koskettava tribuutti Prinsessa Dianalle ja Prinssi Williamille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Prinssi William nimesi tyttärensä edesmenneen äitinsä muistoa kunnioittaen Charlotte Elizabeth Dianaksi. Prinsessa Dianan traagisesta kuolemasta on kulunut jo lähes 18 vuotta, mutta ennen kuolemaansa hän ehti antaa pojalleen monia ohjeita elämän ja rakkauden suhteen.

http://georgeslays.tumblr.com/post/118117079124/she-would-have-loved-kate-just-announced

Tumblr-käyttäjä GeorgeSlays teki todella kauniin ja koskettavan kuvasarjan pienen juuri syntyneen Prinsessa Charlotte Elizabeth Dianan kunniaksi. Kuvasarjassa on useita lyhyitä videopätkiä Prinsessa Dianan haastattelusta, joka on Buzzfeed-sivuston mukaan tehty vuonna 1995.

Haastattelussa 34-vuotias Diana antaa elämänohjeita Williamille rakkauden suhteen. Hän neuvoo poikaansa pitämään rakkaudesta kiinni ja suojelemaan sitä. Haastattelupätkien välissä on pieniä otoksia Williamin ja Katen yhteisistä hetkistä ja GeorgeSlays on lisännyt vielä kuvasarjan loppuun, että Diana olisi rakastanut Katea.