Pariskunta jätti työnsä ja myi omaisuutensa – matkustavat niin kauas kuin pääsevät

Matkailu · Annukka Heikkilä

Chanel ja Stevo työskentelivät lähes 15 vuotta mainonnan ja markkinoinnin alalla kunnes he huomasivat kaipaavansa uudenlaisia virikkeitä. Pariskunta myi koko omaisuutensa ja pakkasi kaiken tarpeellisen neljään matkalaukkuun.

He päättivät lähteä elämänsä seikkailulle ja katsoa, miten kauas se vie heidät pois heidän kotoaan. Chanelin ja Stevon matka alkoi Etelä-Afrikan Johannesburgista, jossa he asuivat. He ottavat matkansa varrelta kauniit kuvia, joihin he asettavat kyltin, jossa näkyy etäisyys tämänhetkisestä olinpaikasta heidän kotiinsa.

Viimeisin kuva on otettu Norjassa. Kuvassa he ovat kävelyllä siperianhuskyn hellyttävien pentujen kanssa ja yhteensä 13.012 kilometrin päässä kotoaan. He ovat tehneet ennen matkansa alkua toivelistan, jossa on lueteltuna asioita, joita he toivovat matkansa aikana kokevan. Listassa on muun muassa se, että he haluavat tanssia Berliinissä ja halailla siperianhuskyjen kanssa.