Tyttöbändiläisellä huikea bikinivartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye ei onnistunut nousemaan supersuosioon, mutta yhtyeen brunette kaunotar Leigh-Anne Pinnock jäi julkisuuteen.

Splash
Splash

Parhaillaan kaunotar viettää lomaa Jamaicalla yhdessä John-isänsä ja Sarah-siskonsa kanssa. Siellä myös paparazzit kuvasivat poptähden keltaisissa bikineissä rantavedessä.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash