Toisistaan erotetut hevoset tapasivat vuosien jälkeen – rajatonta riemua!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme nähnee useita kertoja videolla tilanteita, joissa elefantit tapaavat toisensa vuosien tauon jälkeen ja kuinka tiikerit tapaavat ihmiskasvattajansa vuosien jälkeen. Tapaamisissa on aina ilmassa suuria tunteita, ja sama toistuu myös hevosten kanssa.

Nyt Girls Vines -verkkosivusto on kaivanut arkistoista upean videon, jossa kaksi vuosia sitten toisistaan erotettua hevosta tapasi jälleen toisensa. Kuten arvata saattaa, on jälleennäkemisen riemu rajaton, sillä hevoset tunnistavat toisensa jo kaukaa ja innostuivat tilanteesta silminnähden.

Sue Blagburn osti Arthur-hevosen vuonna 2012 ja lopulta päätti myös myydä sen, jolloin se joutui eroon kahdesta muusta Suen hevosesta, Harrysta ja Williamista. Myöhemmin Sue päätti kokeilla muistaisivatko hevoset vielä toisiaan, joten hän järjesti niille tapaamisen. Kuvaamaan hän kutsui ystävänsä Bruce Selkirkin.