Sisustaminen mullistuu: 3D-laatoilla rajattomat mahdollisuudet

Koti & Asuminen · Annika Kela

Sisustustavaroita ja suunnittelupalveluita tarjoava Imperial-sisustusyritys on julkaissut nettisivuillaan toimeksiannoistaan kuvia, joissa esitellään 3D-lattialaattoja. Lähi-idässä toimiva yritys on tehnyt laattojen asennuksia useisiin kohteisiin ja niistä julkaistut kuvat ovat hämmentäviä.

Imperialae
Imperialae

Lattiassa olevat 3D-kuvat ovat hämmästyttävän realistisia. Useissa kohteissa lattiaan on asennettu meriaiheisia laattoja ja huoneiden lattiat näyttävät koralliriutoilta tai akvaarioilta. Vaikka kuvia on selvästi muokattu käsittelyohjelmalla, saa niistä hyvää osviittaa siitä, miltä lopputulos näyttäisi.

Monet kuvista näyttävät niin hurjilta, että talon asukkaiden vieraat varmasti pohtivat, onko lattiassa todella akvaario ja voiko siihen astua. Elävät, levottomat ja värikkäät laattavaihtoehdot eivät varmastikaan ole monen skandinaavista tyyliä noudattavan mieleen. On huvittavaa kuitenkin nähdä, minkälaisia tuloksia 3D-laatoilla voisi saada aikaan.

Imperialae
Imperialae
Imperialae
Imperialae
Imperialae
Imperialae
Imperialae
Imperialae