Jäätävä sixpack! Fitness-malli Janni Hussi paljasti pintaa

Fitness · Stara.fi

Suomalainen fitness-malli Janni Hussi noteerattiin taannoin ulkomailla saakka, ja hänen näyttäviä mallikuviaan on saatu ihailla jo useita kertoja myös kotimaisissa julkaisuissa. Nyt hän on esitellyt huikeita vatsalihaksiaan verkossa.

Janni julkaisi Instagramissa valokuvan, jossa ylhäältä tuleva valo paljastaa todella näyttävät vatsalihakset.

New blog post! Let's talk about tits! Link in my profile.

Kuva, jonka Janni Hussi (@jannihussi) julkaisi

Janni Hussi kehotti taannoin treenaajia kiinnittämään huomiota erityisesti proteiinin saantiin. Jokaisella aterialla tulisi syödä riittävästi proteiinipitoista ruokaa. Esimerkiksi hera- ja hamppuproteiinia on helppo lisätä jauheena juoman sekaan. Hiilihydraattien nauttiminen kannattaa ajoittaa ennen ja jälkeen treenin. Hyviä rasvoja, kuten oliiviöljyä ja kookosöljyä, kannattaa suosia, ja muistaa nauttia niitä riittävästi.