Ihmis-Tetris iski keskustaan – poliisitkin ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uhkarohkeiden temppujen kuningas Remi Gaillard on näyttänyt usein YouTube-videoillaan, miten uhmataan poliisia ja kuinka ärsytetään ruuhkassa seisovia. Gaillard on nähty pukeutuvan muun muassa peltipoliisiksi tekemissään jekuissa, mutta nyt hän otti haltuun Tetris-pelin.

Uudella YouTube-videolla Gaillard on muutaman ystävänsä kanssa pukeutunut erimuotoisiksi Tetris-palikoiksi ja lähtenyt kaupungille ja liikenteen keskelle ihmetyttämään ihmisiä. Palikoiksi pukeutuneet ihmiset hakeutuvat sellaisia asioita vasten, joihin ne sopivat täydeliisesti muotonsa vuoksi.

Palikoiden nähdessä toisensa ne järjestäytyvät heti toisiinsa kiinni pysäyttäen vaikkapa liikenteen tai liukuportaita alas liikkuvan henkilön. Isokokoiset Tetris-palikat ovat varmasti kiinnittäneet ihmisten huomion yleisillä paikoilla ja nostanut välillä ärsytyskäyrätkin huippuunsa.