Isä ja tytär jekuttivat äitiä – nappiin meni!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa on monia pilailijoita, jotka tekevät ja kuvaavat hauskoja piloja ammatikseen, ja uhraavat hauskoille jekuille paljon aikaa. Myös monien kotoa löytyy kekseliäitä pilailijoita, jotka keksivät hauskoja temppuja perheenjäseniensä pään menoksi.

YouTube-videolla isä ja tytär ovat päättäneet jekuttaa äitiä muovisen leikkikäärmeen avulla. Tytär piilottaa käärmeen vanhempien sänkyyn äidin peiton alle. Hän kertoo toivovansa, että he saisivat kuvattua kameralle, kun äiti pelästyy ja sanoo englantilaisella aksentillaan: ”Oh very funny!”.

Pilassa käy hulvattomasti juuri tyttären kuvailemalla tavalla. Äiti kapuaa sänkyyn ja katsoo peiton alle. Kun hän huomaa käärmeen, hän pelästyy ja huudahtaa ivallisesti tyttären toivoman lausahduksen täysin samalla tavalla kuin tytär oli halunnut.