Nainen on käynyt 136 ensitreffeillä – ei yksiäkään toisia treffejä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australian Sydneysta kotoisin oleva Belinda Stuckey saattaa olla menestynein treffeilläkävijä, joka on onnistunut välttämään toiset treffit kokonaan. Stuckey on käynyt mielettömän määrän ensitreffejä läpi, mutta ei ole siitä huolimatta onnistunut löytämään sitä yhtä ja oikeaa.

Daily Mail -lehden mukaan Stuckey on ollut yli 136 treffeillä viimeisen puolentoista vuoden aikana, joten naisen sinkkuna oleminen ei ole jäänyt ainakaan yrittämisestä kiinni. Yksikään näistä 136 treffeistä ei ole johtanut toiseen tapaamiseen, mikä saattaa olla jonkinlainen ennätyslukema.

Stuckeylle erilaiset deittailupalvelut ja puhelinsovellukset ovat tulleet erittäin tutuiksi, mutta vaikka 35-vuotias nainen on luonut keskusteluyhteyden yli 4.700 kiinnostavalta vaikuttavan ihmisen kanssa, ei kukaan ole vielä päässyt ensitreffejä pidemmälle.

Stuckey ei ole mielestään ollut liian vaativa ja onkin jokaisen tapaamisen jälkeen kysynyt itseltään, mitä hän teki mahdollisesti väärin. Ehkä se tosiasia on vain hyväksyttävä, että deittailusivustojen yleistyttyä tapaamisia sovitaan herkemmin kuin aiemmin, minkä vuoksi oikean henkilön löytyminen saattaa tuntua neulan etsimiseltä heinäsuovasta.