Kelluva luksusbaari Fidzin vesillä – ei taviksille

Lux Matkailu · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin Dubaissa esitellystä kelluvasta Floating Seahorse -omakotitalosta, joka ihastutti monet katsojat jo kuvien välityksellä. AerialVisionAustralia esittelee nyt Fidzin saarilla sijaitsevan kelluvan baarin, joka ei jää näyttävyydessään talosta.

Cloud9-niminen kelluva baari sijaitsee henkeäsalpaavissa maisemissa keskellä turkoosia merta. Video esittelee hienon paikan todella upeasti, ja saa kesänkaipuisen suomalaisen haaveilemaan baarin kauniista puitteista ja aurinkotuoleista.

Kelluvassa Cloud9-baarissa on luksusta kerrakseen. Baariin saapuvia veneitä lukuunottamatta paikkaa ympäröi rauha ja hiljaisuus. Baarin kannella voi ottaa aurinkoa ja halutessaan pulahtaa kirkkaaseen veteen uimaan ja vilvoittelemaan. Baarin sijainnista ja vaikeasta saavutettavuudesta johtuen tässä baarissa ei juuri taviksia nähdä drinkkejä siemailemassa.