Lisko tulee kutsuttaessa luokse – ja nauttii rapsuttelusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme nähneet useaan otteeseen tapauksia, joissa eläimet ovat käyttäytyneet lajilleen epätyypillisellä tavalla. Nyt YouTube-videolla nähdään Marley-niminen lisko, joka tulee luo kuin koira omistajan kutsuessa sitä.

Videolla Marley on trampoliinin alla loikoilemassa perheen koiran kanssa. Kun omistaja kutsuu liskoa luokseen, se kipittää ripeästi naisen luo. Marley antaa naisen rapsuttaa itseään ja näyttää nauttivan siitä sulkien välillä silmänsä.

Kun Marley adoptoitiin, eläinkaupan työntekijät kertoivat perheelle liskon olevan aggressiivinen. Perhe vei kuitenkin Marleyn kotiinsa ja huomasi pian, että lisko on kaikkea muuta kuin aggressiivinen. Marley rakastaa uutta perhettään koiraa mukaanlukien, pitää istumisesta perheenjäseniensä sylissä ja siitä, kun häntä silitellään ja rapsutellaan.