Matkustaja paljasti härskin tatuointinsa – lentoyhtiö antoi ikuisen porttikiellon

Matkailu · Annukka Heikkilä

Englantilainen Tom Washington oli menossa lomamatkalle Mallorcalle 22 ystävänsä kanssa. Nuoret miehet päättivät aloittaa lomansa jo lentokoneessa ennen lähtöä hauskalla tempulla, joka johti Washingtonin elinikäiseen porttikieltoon Jet2-lentoyhtiöön.

22-vuotias Tom Washington päätti aloittaa matkansa hauskasti esittelemällä lentokoneen eräälle miesmatkustajalle hänen Pinokkio-tatuointiaan. Tatuointi sijaitsee miehen jalkojen välissä siten, että Pinokkion kasvava puinen nenä on miehen penis. Henkilökunta ei ollut tästä paljastuksesta mielissään ja hänet poistettiin koneesta.

Washington hassutteli koneessa ennen paljastustaan esittämällä lentokoneen henkilökuntaa osoitellen hätäuloskäyntejä seksilelulla. Miehen esitys otettiin muiden matkustajien toimesta naurulla vastaan. Erään matkustajan kannustamana Washington halusi näyttää lentokoneessa tatuointinsa, joka olikin sitten jo liikaa.

Washingtonin viereen oli kävellyt lentoemäntä, joka oli ottanut mieheltä passin pois ja poistanut hänet koneesta. Mies sai Jet2-lentoyhtiöön elinikäisen porttikiellon, mutta hän muistelee Daily Mail -lehden mukaan tapausta edelleen hymyssä suin, eikä kadu mitään.