Hämmentävä kauneustrendi leviää – nähdäänkö näitä Suomessa?

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Hiusten värjääminen kaikilla sateenkaaren väreillä tai herkullisen pastellisilla sävyillä tuli muotiin pari vuotta sitten. Nykyään vaaleanpunaiset ja -siniset hiukset ovat katukuvassa jo melko tavallinen näky, mutta nyt myös muita ihokarvoja hiusten lisäksi on alettu värjäämään.

Miley Cyrus kohautti mediaa ja fanejaan värjäämällä kainalokarvansa ja häpynsä kirkuvan punaiseksi. Nyt väripensselin alle laitetaan kauniisti muotoillut kulmakarvat ja väreinä toimivat edelleen vaaleat pastelliset sävyt ja muutama muu tummempi punaisen ja sinisen sävy.

Instagramissa naiset julkaisevat itsestään kuvia, joissa he ovat meikanneet kulmakarvansa huomion kiinnittävillä räikeällä sävyllä. Kulmat on voitu tehdä joko yhdellä värillä tai monella erilaisella sävyllä liukuvärjäten. Punaiset, vihreät ja siniset kulmakarvat näyttävät jännittävän erilaisilta ja saavat meikin sopimaan vaatteiden värien kanssa yhteen täysin uudella tavalla.

#burgundybrows #motd #ardelllashes #wispies #blonde #selfie

Kuva, jonka Becca (@beccaboo318) julkaisi

Life's too short for boring make-up #bluebrows #limecrime #cashmere

Kuva, jonka Alex (@junkita) julkaisi

Glitter Brows

Kuva, jonka H A L S E Y (@iamhalsey) julkaisi

hair withdrawals #nofilter#pores#greenbrows#indecisive

Kuva, jonka june ray (@juneray) julkaisi

Good morning! #motd #fotd #illamasqua #velourlips #australis #pink #neutraleyes #browneyes #greenhair #alt #septumpiercing

Kuva, jonka youarenotavictim (@youarenotavictim) julkaisi