Australia uhkaa tappaa Johnny Deppin koirat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan tulevaa jatko-osaa kuvataan parhaillaan Australiassa. Paikalla on myös kapteeni Jack Sparrowia näyttelevä Johnny Depp, joka toi koiransa Pistolin ja Boon mukanaan maahan.

Baby #Pistol #amberheard

Kuva, jonka Amber Heard (@amberheard_official) julkaisi

Nyt Deppin koirat ovat kuitenkin ongelmissa. Maassa on erittäin tarkat maahan tuotuja eläimiä koskevat lainsäädännöt, eikä näyttelijä ole paikallisen maatalousministerin mukaan hankkinut tarpeellisia lupia koiriensa tuomiseksi Australiaan.

Maatalousministeri Barnaby Joyce uhkasi ABC Australia -sivustolle, että koirat lopetetaan mikäli niitä ei toimiteta takaisin Yhdysvaltoihin lauantaihin 16. toukokuuta mennessä.

– Pistolin ja Boon on aika painua takaisin Yhdysvaltoihin, Barnaby Joyce julisti.

– Brisbanessa voit kävellä puistossa ilman pelkoa siitä, että raivotautinen koira purisia sinua tai lastasi. Se johtuu siitä, että olemme onnistuneet pitämään sen taudin loitolla, mies kuvailee televisiohaastattelussa.

Joycen mukaan Deppin olisi tullut hoitaa asiaankuuluvat luvat siitäkin huolimatta, että hänet on äänestetty maailman seksikkäimmäksi mieheksi kahdeksi. Näyttelijän fanit ovat aloittaneet internet-kampanjan parhaillaan karanteenissa olevien koirien pelastamiseksi. The Australian -lehden mukaan myös Deppin vaimo, Amber Heard, yrittää neuvotella asiasta maatalousministeriön kanssa.