Kirja miehille: ”Näin suostuttelet naisesi ottamaan silikonirinnat”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ivan LeCasque rakastaa suuria rintoja. Olivatpa rinnat sitten luonnolliset tai eivät tärkeintä hänelle on se, että ne ovat suuret. LeCasque on suurien rintojen puolestapuhuja ja mies onkin kirjoittanut miehille suunnatun kokonaisen oppaan siitä, miten he saavat naisen suostuteltua rintojen suurennusleikkaukseen.

59-vuotias LeCasque asuu Miamissa hänen 47-vuotiaan tyttöystävänsä Victorian kanssa. Mies on aikoinaan suostutellut myös Victorian hankkimaan suuremmat rinnat. LeCasque perustelee mielipidettään sillä, että isoja rintoja on mukava katsella, ne kertovat rikkaudesta, stimuloivat ja tuntuvat hyvältä. Mies kertoo myös nauttivansa naisensa saamasta huomiosta itsekin.

LeCasque on suostutellut Victorian lisäksi myös kolme aiempaa tyttöystäväänsä ottamaan rintaimplantit. Mies on suostuttelussa niin hyvä, että kirjoitti siitä kirjan auttaakseen muitakin miehiä suostuttelemaan naisensa. LeCasquen Convince Her Manual: How to Persuade Your Partner To Get A Boob Job -nimistä kirjaa on ostettu jo yli 3.500 kappaletta ympäri maailmaa.