Mitkä sääret! Leffakaunottaren jalat hipovat täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Palstamillimetreissä mitattuna yksi Hollywoodin viime vuosien syrjityimmistä kaunottarista on Diane Kruger. Hän on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä elokuvauraa, mutta ei ole siitä huolimatta juuri viihdelehtien sivuilla nähty.

Splash
Splash

Parhaillaan Kruger on kuitenkin Cannesin elokuvafestivaaleilla edustamassa tuoreinta tuotostaan. Tänään hänet kuvattiin Maryland-elokuvansa lehdistötilaisuudessa antamassa haastatteluja. Päähuomion varastivat Dianen upeat sääret, jotka hipoivat täydellisyyttä.

Diane Kruger kertoi taannoin olevansa huolissaan painostaan. Näyttelijäkaunottaren mukaan hän laihtui huimasti, koska hän ei muista syödä kiireisen työaikataulunsa takia. Tähti kertoi pitävänsä itseään aivan liian laihan ja tarkkailevansa ruokavaliotaan silloin, kun hän muistaa ravita itseään.

Saksalaissyntyinen Diane Kruger, oikealta nimeltään Diane Heidkrüger, aloitti uransa mallina, mutta tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi näyttelijänä. Hän on tähdittänyt lukuisia Hollywood-leffoja, kuten Kansallisaarre, National Treasure – salaisuuksien kirja, Kunniattomat paskiaiset ja Troija. Englannin lisäksi saksaa ja ranskaa sujuvasti puhuva kaunotar on seurustellut Joshua Jacksonin kanssa vuodesta 2006 saakka.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash