Nainen otti tappavan myrkyllisen käärmeen kiinni käsin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa on paljon myrkyllisiä eläimiä, jotka löytävät tiensä omakotitalojen pihoille aika ajoin. Nyt eräs Australialainen nainen soitti itselleen apua löytäessään puutarhastaan tappavan myrkyllisen ruskokäärmeen.

Snake Catchers Adelaide -pelastuslaitokselta saapui rohkea parivaljakko ottamaan käärmeen kiinni. Käärmeen paikantaminen tuuheasta ja tiheästä puskasta ei kuitenkaan ollut helppoa. Videolla nainen siirtelee puskaa paljain käsin löytääkseen käärmeen. Lopulta se löytyy kiven alta piilosta.

Nainen nappaa nopeasti luikertelevasta käärmeestä kiinni, mikä näyttää todella hurjalta. Nainen pitää käärmeen loppupäästä kiinni käsillään ja pitää käärmettä käsien mitan päässä itsestään, mutta käärme kääntyy jatkuvasti ja yrittää hyökätä naisen päälle.