Opettaja näytti koululaisille erotiikkaelokuvan – vahingossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kuluneen talven kohutuimmista elokuvista on 50 Shades of Grey, joka nousi jättisuosioon kirjoina. Nyt kirjat nähdään myös valkokankaalla eroottisina elokuvina. Sarjan ensimmäinen elokuva oli menestys, ja se keräsi varsinkin naisia leffateattereihin.

Nyt eroottinen elokuva on päätynyt vahingossa myös koululuokan silmiin, kun elokuvasta tietämätön opettaja valitsi sen vahingossa esitettäväksi oppilaille. Länsi-Virginiassa sijaitsevan koulun opettaja oli luvannut näyttää oppilaille näiden valitseman elokuvan kiitoksena hyvästä koulutyöstä, eikä hän tarkistanut etukäteen millainen elokuva oppilailla oli valittuna.

Oppilaat eivät ehtineet katsoa koko elokuvaa, sillä paikalle sattumalta saapunut apulaisrehtori huomasi tilanteen, kun elokuvaa oli katsottu 10 minuuttia. Nyt opettaja voi saada erotiikkaelokuvan esittämisestä rangaistuksen. Opettajilla ei ole lupaa esittää oppilaille mitään elokuvia – saati lapsilta kiellettyä erotiikkaa.