Taapero ja kengurunpoikanen kohtasivat – odottamattoman lämmin tapaaminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset pääsevät usein kokemaan uskomattomia hetkiä eläinpuistoissa ja safariajeluilla villieläinten kanssa. Eläimet saattavat kommunikoida ihmisten kanssa ja vaikuttaa lähes kesyiltä, mutta vangittujen villieläinten ollessa kyseessä kannattaa silti aina olla hieman varuillaan.

Eräs äiti on kuvannut tyttärestään ja pienestä kengurusta videon. Kaksivuotias tyttö pääsi Australiassa kohtaamaan kengurun ja olemaan sen kanssa todella lähekkäin. Videolla tyttö silittelee ja jopa halaa kengurunpoikasta ja hetki näyttää todella ainutlaatuiselta.

Video on samaan aikaan sekä hellyttävä että pelottava. Monet kommentoijat pitävät todella edesvastuuttomana sitä, että lapsi on päästetty noin lähelle nuorta ja käytökseltään arvaamatonta kengurua. Kenguru olisi voinut minä hetkenä hyvänsä nousta häntänsä varaan ja potkaista tyttöä takajaloillaan tuntiessaan olonsa uhatuksi.