Cindy Crawfordin 13-vuotias Kaia-tytär malliuralle?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Cindy Crawford on julkaissut Instagramissa suloisen otoksen, jossa hän opettelee poseeraamaan selfieissä tyttärensä Kaian opastuksella. Neitokaisen ja hänen äitinsä yhdennäköisyys on ällistyttävä. Kaia on kuin äitinsä kopio ja on sanomattakin selvää, että tytär on perinyt hyvät geenit.

Daily Mail -lehden mukaan 13-vuotias Kaia on tehnyt jo useita mallikeikkoja nuoresta iästä huolimatta. Nuorella kaunottarella on mallimaailmassa menestymiselle etu, jota monella ei ole, sillä hänen äitinsä on yksi maailman kuuluisimmista mallitähdistä. Cindy toimii myös Kaian yhtenä valmentajana.

Legendaarisen huippumallin valmennuksessa Kaia on varmasti tottunut olemaan opastettava osapuoli, mutta yllättäen sosiaalisessa mediassa roolit ovat vaihtaneet paikkaa. Huvittavissa selfieissä Kaia on se, joka opastaa äitiään poseeraamisessa. Näyttäisi siltä, että kuvauksellisuus on tässä perheessä periytyvä tekijä.

Selfie lesson from @kaiagerber.

Kuva, jonka Cindy Crawford (@cindycrawford) julkaisi

@kaiajordan I want my old hair back!#teenvogue

Kuva, jonka Cindy Crawford (@cindycrawford) julkaisi