Deadmau5 saapuu Provinssin tähdeksi!

Festarit · Stara.fi

Provinssin artistikattaus on tänään täydentynyt vielä 30 uudella esiintyjällä. Seinäjoen Törnävänsaarella 24. – 27. kesäkuuta järjestettävän festivaalin ohjelma on nyt valmis, ja kokonaisuudessaan Provinssissa nähdään yli 120 artistia tai yhtyettä. Yhdeksi pääesiintyjäksi saapuuvat DJ-tuottaja Deadmau5, The Script ja A Day To Remember.

Pitkän uran tehneen Deadmau5:n keikat ovat täynnä audiovisuaalista ilotulitusta, jossa progressiivinen electrohouse-musiikki kohtaa näyttävät taustavisuaalit ja valoshow’n. Uusimmalla albumillaan brittilistan ykköseksi noussut pop-yhtye The Script tunnetaan parhaiten megahiteistään Superheroes ja Hall of Fame, jotka molemmat ovat keränneet satoja miljoonia streameja. Provinssi-keikka on The Scriptin ensimmäinen suuri keikka Suomessa.

Yhdysvaltalainen post-hardcore -yhtye A Day To Remember vahvistaa festivaalin avauspäivää keskiviikkoa. Viisi studioalbumia julkaissut floridalaisviisikko on ollut sosiaalisessa mediassa yksi Provinssin toivotuimmista esiintyjistä. Ulkomaista väriä tuovat lisäksi vahvatunnelmaista vaihtoehtorockia Imagine Dragonsin hengessä soittava yhdysvaltalaisbändi SomeKindaWonderful sekä norjalainen punkrock-yhtye Honningbarna.