Koko ateria yhdessä hampurilaisessa – sämpylä tehtiin ranskalaisista

Ruoka · Annukka Heikkilä

Amerikkalaiset pikaruoan rakastajat ja kotikokit pitävät klassisten pikaruokien muuntelemisesta ja yleensä vielä paljon epäterveellisempään suuntaan. Amerikasta tulee monet uskomattomat kaloripommit, jotka pursuavat rasvaa ja sokeria.

Kerroimme aiemmin villityksestä, jossa hampurilaisen sämpylä tehtiin muotoilemalla juustomakaronista sämpylä, minkä jälkeen se leivitettiin ja uppopaistettiin rasvassa. Nyt Kyle Marcoux on kehittänyt hampurilaissämpyllän, joka on tehty ranskalaisista. Ranskalaisista tehdyn pallon sisälle on upotettu pihvi ja juustoa, minkä jälkeen se on uppopaistettu.

The Vulgar Chef -nimeä käyttävä Kyle Marcoux pitää elämänohjeenaan sitä, että ihmisten kannattaisi syödä mahdollisimman epäterveellisesti. Miehen Instagram-tili onkin pullollaan mitä erikoisempia yhdistelmiä, joissa rasva ja sokeri loistavat pääosassa.

Place burger in the middle. Fry. Suck your own tits. #eatlikeshit

Kuva, jonka #EatLikeShit (@thevulgarchef) julkaisi