Nyt auton voi tankkata missä vain – napin painalluksella!

Autot Digi · Annukka Heikkilä

Moni elää todella kiireistä elämää eikä kaikille arkipäiväisille välttämättömille tehtäville aina tunnu löytyvän aikaa. Onneksi nykyään lähes mitä vain pystyy tekemään ja tilaamaan puhelimen avulla helposti hyödyntämällä erilaisia sovelluksia.

YouTube
YouTube

Uusi puhelinsovellus Filld tuo nyt bensan autosi luo napin painalluksella. Sovelluksen avulla huoltoasemalla käymisen voi unohtaa kokonaan ja tilata polttoaineen sinne, missä oma auto on. Sovellukseen annetaan oma sijainti ja auton merkki, jolloin Filld-yrityksen henkilökunta ajaa auton viereen tankkaamaan sen.

Tankkauspalvelun pystyy maksamaan suoraan puhelimella. The Daily Dot -lehti kertoo bensa tulevan maksamaan aina sen verran, mikä lähialueella on bensan hinnan keskiarvo. Tämän päälle tulee vielä seitsemän dollarin palvelumaksu. Jää täysin autoilijan päätettäväksi, onko huoltoaseman välttäminen ja ajan säästäminen palvelumaksun hinnan arvoista vai ei, mutta kiireessä sovellus voi tulla silloin tällöin tarpeeseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.